trias-logo
Search
Close this search box.

ICG FrontRetail

ICG FrontRetail

Η πιο ολοκληρωμένη λύση για Καταστήματα Λιανικής

Αλυσίδες και Franchises Καταστήματα Ένδυσης, Καλλυντικών, Supermarkets, Μανάβικα, Αρτοποιεία

Πρόγραμμα παραγγελιοληψίας ICG FrontRetail

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Με το Πρόγραμμα παραγγελιοληψίας ICG FrontRetail

Η συνολική λύση για τα supermarkets Διαχειριστείτε το σουπερμάρκετ με ολοκληρωμένες λύσεις ICG. Είναι κλιμακωτή και προσαρμοσμένη σε κάθε τύπο και μέγεθος επιχείρησης. Τα προϊόντα και οι συσκευές της ICG καλύπτουν όλες τις επιχειρηματικές απαιτήσεις και προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση που βελτιώνει την αποτελεσματικότητα, βελτιστοποιεί τους πόρους και αυξάνει τα οφέλη των καταστημάτων.

Διαχειριστείτε τις πωλήσεις με barcode

Διαχείριση πωλήσεων και εισπράξεων ανα χρήστη με το λογισμικό διαχείρισης FrontRetail. Διαχείριση ειδών ανα μέγεθος και χρώμα, ανάγνωση γραμμωτών κωδικών, αναζήτηση προϊόντων σας με περιγραφή, τμήμα, μάρκα, εποχή … Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα ενός είδους. Διαχείριση κρατήσεων και παραγγελιών από τους πελάτες. Κλείσιμο πώλησης και διαχείρηση διαφορετικών τύπων πληρωμής. ένα μέρος σε μετρητά και το άλλο σε πιστωτική κάρτα.

Δημιουργία ετικετών

Δημιουργήστε καρτέλες πελατών και διαχειριστείτε κρατήσεις καθώς και δανεισμούς. Διαχείριση ειδών γνωρίζοντας την κατάσταση κάθε στιγμή

Πλήρης επανατροφοδότηση των ραφιών μέσω κινητών συσκευών

Διαχειριστείτε είδη με αναφορές, αριθμούς παρτίδων και γραμμικούς κώδικες που παράγονται από εξωτερικά υπόλοιπα. Διαβάστε τους γραμμωτούς κώδικες στοιχείων για να ολοκληρώσετε το piking και την ταξινόμηση των προϊόντων για να αντικαταστήσετε τα ράφια γρήγορα και αποτελεσματικά

Διαχείριση mix & match

Αυξήστε το εισόδημά σας και δημιουργήστε την αφοσίωση των πελατών σας με κάρτες πόντων, εκπτώσεις και κουπόνια. Προσφέρετε στους πελάτες σας πληθώρα προωθητικών ενεργειών που εφαρμόζονται απευθείας χωρίς την παρέμβαση του ταμείου. Ειδικές εκπτώσεις ανά ομάδας ειδών, ανά ημέρες της εβδομάδας, ανά χρονικό διάστημα. 2 x 1 προσφορές, όταν αγοράζετε 2 αντικείμενα το 2ο έχει έκπτωση, 20% έκπτωση σε αντικείμενα συγκεκριμένου τμήματος κλπ…

Σύστημα Πιστότητας πελατών (Loyalty System)

Στείλτε προωθήσεις και πληροφορίες σχετικά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες μέσω μηνυμάτων SMS, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή πιέζοντας το κινητό των πελατών. Παρακολουθήστε τις αγορές των πελατών σας για να βρείτε προτιμήσεις και συνήθειες αγορών, τάσεις κλπ

Ελέγξτε όλες τις διαδικασίες αποθήκης με το StockManager

Παραλάβετε τις αγορές που παραδίδει ο προμηθευτής, διαχειρίζεστε και ελέγχετε όλες τις διαδικασίες αποθήκης, τις παραγγελίες αγοράς, την παραλαβή παραγγελίας και τις μεταφορές μεταξύ αποθηκών μέσω κινητών συσκευών Android με τη λύση StockManager. Απογραφή για έλεγχο αποθεμάτων και βελτίωση της παραγωγικότητας και του logistic.

Δημιουργήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με το ICGCommerce 3.0

Δημοσιεύστε και διατηρήστε τον κατάλογο των ειδών σας με το ICGCommerce 3.0. Προσεγγίστε χιλιάδες νέους πελάτες online εύκολα και ομαλά 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Λήψη παραγγελίας σε πραγματικό χρόνο.

ICG FrontRetail

Με την ERP εφαρμογή ICGManager Συγκεντρώστε όλες τις πληροφορίες και τις πωλήσεις των καταστημάτων σας. Λάβετε σε πραγματικό χρόνο όλες τις πωλήσεις και το κλείσιμο μετρητών σε κάθε σημείο πώλησης. Ενημέρωση κεντρικά ειδών, τιμολόγηση, προσφορές, προφίλ χρηστών, … καθορίστε τις στρατηγικές προσφοράς, τις προωθήσεις και την αφοσίωση των πελατών. Διαχειριστείτε και ελέγξτε την προμήθεια ειδών και τις πρώτες ύλες από την έδρα σε υποκαταστήματα.

Έκπτωση σε ποσοτικές αγορές

Το ICGManager διαχειρίζεται την έκπτωση σε ποσοτικές αγορές που έχει συμφωνηθεί με τον προμηθευτή για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, επιτρέποντας τον καθορισμό κλιμακώσεων ανά τμήματα, μάρκες κλπ. Μόλις τελειώσει η περίοδος, υπολογίζει το αντίστοιχο ποσό έκπτωσης και επιτρέπει να τιμολογεί τον προμηθευτή με χρεωστικό σημείωμα.

Διαχείριση χρηματοοικονομικών

Βελτιώστε τις διαδικασίες χρηματοδότησης. Μετρώνται εύκολα όλα τα ταμεία των καταστημάτων. Παρακολούθηση και έλεγχος πληρωμών καταχωρήσεις βιβλίων και υπόλοιπα λογαριασμών. Εκδίδετε εμβάσματα και εισπράξεις με τους αντίστοιχους τραπεζικούς κανονισμούς. Ενσωμάτωση της λογιστικής με την τιμολόγηση και το ταμείο σε πραγματικό χρόνο.

Στείλτε τιμολόγια ηλεκτρονικά στους πελάτες σας με το ICGDocs

Δημιουργήστε και στείλτε αυτόματα έγγραφα και ηλεκτρονικά τιμολόγια στους πελάτες σας εξοικονομώντας κόστος στη διαχείριση, βελτιστοποίηση διαδικασιών, και συμβάλλοντας στη διατήρηση του περιβάλλοντος. Έχετε τη δική σας δικτυακή πύλη χρέωσης με εξατομικευμένη πρόσβαση για κάθε πελάτη.

Προγραμματισμός, βάρδιες και εργάσιμες ημέρες με το ICGPlanner

Ελέγξτε την παρουσία και την απουσία του προσωπικού. Ορίστε χρονοδιαγράμματα, βάρδιες και εργάσιμες ημέρες. Ελέγξτε τις πληροφορίες σχετικά με την ακρίβεια, την απουσία, τις διακοπές και την αναρρωτική άδεια.

Λάβετε και αναλύετε τα δεδομένα της επιχείρησής σας σε πραγματικό χρόνο με το ICGAnalytics

Περιηγηθείτε στις πληροφορίες της επιχείρησής σας από οποιοδήποτε σημείο και συσκευή με ένα μόνο κλικ. Μέσω του KPI, των πινάκων, των γραφικών και των κύβων μπορείτε να καταρτίσετε, να αναλύσετε και να μετατρέψετε τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη λήψη αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο. Συνδεδεμένοι με τις βάσεις δεδομένωνICGManager ή FrontRetail, οι πληροφορίες εμφανίζονται γρήγορα και χωρίς καθυστέρηση. Διατίθεται σε μορφή επιτραπέζιου υπολογιστή και επίσης ενσωματωμένη εφαρμογή για Android και iOS.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΣΑΣ;

Θελετε να σας καλέσουμε;